Η εταιρεία μας

Ιστορία, παρόν και μέλλον

Η εταιρεία Εφαλουμίλ, δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής αλουμινίου από το 1991 με έδρα τα Πατήσια, διαθέτοντας ένα ιδιόκτητο εργοστάσιο επεξεργασίας αλουμινίου και σιδήρου στο χώρο της οικοδομής.
Τα συστήματα αλουμινίου της Εφαλουμίλ διακρίνονται για την κατασκευαστική τους αρτιότητα, για το σύγχρονο σχεδιασμό τους, για την ανθεκτικότητα στην χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.
Επίσης, η συμβατότητα που παρουσιάζεται στα διάφορα συστήματα ενισχύει τη δυνατότητα συνδυασμού των επιλογών του χρήστη.

Σπύρος Παπαδάκης

Ο Σπύρος Παπαδάκης ιδρύει το 1991 την ατομική επιχείρηση Εφαλουμίλ και δραστηριοποιείται σε κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου.

store-new300x200

Στον εκθεσιακό μας χώρο (Στρατηγού Καλλάρη 63, Kάτω Πατήσια) θα δείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων και θα ανακαλύψετε τις προτάσεις μας. Με τη βοήθεια των συνεργατών μας θα μπορέσετε να σχεδιάσετε τις κατάλληλες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας.

Εργοστάσιο

Η εταιρία διαθέτει άρτιο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την επεξεργασία και εφαρμογή των υλικών, τηρώντας τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο εργοστάσιο και τα εργοτάξια.

Κουφώματα: Τα σπουδαιότερα δομικά στοιχεία με καθοριστικό ρόλο στη συνολική αισθητική, ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτηρίων και στην υγεία και ευζωία των ανθρώπων που ζούν σε αυτά. Προσφέρουν θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια, ευχρηστία.