Παρεχόμενες υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή, τοποθέτηση, αντικατάσταση, προσαρμογή και επισκευή συστημάτων αλουμινίου, σιδηροκατασκευών και άλλων συναφών στοιχείων οικοδομής. Με άψογη συναρμογή, χωρίς άσκοπα μερεμέτια, επιτυγχάνεται ένα στιβαρό, ποιοτικό αποτέλεσμα υψηλης αισθητικής που προσφέρει χρηστική λειτουργικότητα, στεγανότητα, ασφάλεια, ηχομόνωση, θερμομόνωση, βιοκλιματισμό, εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Μελέτη σχεδίαση

Επικοινωνήστε μαζί μας να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί το έργο αναβάθμισης, ή νέας εγκατάστασης κουφωμάτων, πορτών, ή συστημάτων σιδήρου χρειάζεστε.

Mετά από χρόνια παρουσίας στο χώρο, έχουμε αποκτήσει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία που απαιτείται και συνεχώς εξελισσόμαστε. Η εταιρεία διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό με πολυετή προϋπηρεσία στο είδος.

Παραγωγή παραδόσεις συστημάτων

Διαθέτουμε ιδιόκτητο εργοστάσιο όπου γίνεται η προεργασία του παραγώμενου συστήματος απο έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες στους τομείς τους, όπως κατασκευαστές, συγκολλητές, εφαρμοστές.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε τα οφέλη των προϊόντων μας και την τεχνική υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών έργων.

Εγκατάσταση εφαρμογή συστημάτων

Τα στοιχεία των συστήματων μας κατασκευάζονται από καταξιωμένες βιομηχανικές εταιρίες για να ταιριάζουν στις μοναδικές περιστάσεις και τις τεχνικές απαιτήσεις στο χώρο.

Επιλέγουμε και εμπορευόμαστε αποκλειστικά πιστοποιημένα προϊόντα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Νόρμες / Πρότυπα ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των καταναλωτών.

Εγγυόμαστε την αρτια εφαρμογή του εκάστοτε συστήματος, με την μικρότερη δυνατή όχληση, μερεμέτια και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας και η δημιουργία ευχαριστημένων πελατών!