Παρεχόμενες υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή, τοποθέτηση, αντικατάσταση, προσαρμογή και επισκευή συστημάτων αλουμινίου, σιδηροκατασκευών και άλλων συναφών στοιχείων οικοδομής. Με άψογη συναρμογή, χωρίς άσκοπα μερεμέτια, επιτυγχάνεται ένα στιβαρό, ποιοτικό αποτέλεσμα υψηλης αισθητικής που προσφέρει χρηστική λειτουργικότητα, στεγανότητα, ασφάλεια, ηχομόνωση, θερμομόνωση, βιοκλιματισμό, εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Υποστήριξη ανάπτυξης έργου

Η συνεργασία με προγραμματιστές, σχεδιαστές και κύριους εργολάβους από την πρώιμη φάση του έργου μας επιτρέπει να προσθέσουμε περισσότερη αξία στον πελάτη.

Χρησιμοποιώντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας ως βάση, η εμπειρία μας στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εγκατάσταση παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες για τον προγραμματισμό, τον υπολογισμό του κόστους ως και την εκτέλεση εργασιών.

Υπηρεσίες στη λύση

Προσφέρουμε εκτενή εργαλεία σχεδιασμού και καθοδήγηση για τα προϊόντα μας. Έχουμε επίσης άτομα τοπικής υποστήριξης για να βοηθήσουμε τους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές να αξιοποιήσουν στο έπακρο την προσφορά μας, ιδιαίτερα για μεγάλα και σύνθετα έργα.

Παραδόσεις components

Συνεργαζόμαστε στενά με εταιρείες εγκατάστασης ειδικευμένες στα προϊόντα μας.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε τα οφέλη των προϊόντων μας και την τεχνική υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών έργων.

Παραγωγή στοιχείων

Τα κατασκευαστικά στοιχεία μας κατασκευάζονται βιομηχανικά για να ταιριάζουν στις μοναδικές περιστάσεις και τις τεχνικές απαιτήσεις στο χώρο. Ταιριάζουν με τον τόπο εγκατάστασής τους στο εργοτάξιο, ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα και καθιστώντας τις επιτόπιες εργασίες αποτελεσματικές, παρόλο που η λύση μπορεί να είναι περίπλοκη Αυτό, με τη σειρά του, μειώνει το φόρτο εργασίας για όλα τα μέλη της ομάδας του έργου.

Οι επαγγελματίες στα εργοστάσιά μας είναι εξειδικευμένοι στους τομείς τους, είτε αυτοί είναι συγκόλλησης, συναρμολόγησης, επιφανειακής επεξεργασίας ή επικάλυψης. Έχουμε ένα αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου, το οποίο διασφαλίζει την ασφάλεια, την ποιότητα και την αποδοτικότητα της παραγωγής μας.