Αντικατάσταση κουφωμάτων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!!!

Στην Εφαλουμίλ, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση πολυάριθμων έργων του προγράμματος Εξοικονομώ Ι, και με την απαραίτητη εμπειρία σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις που οφείλει κάθε προμηθευτής να ακολουθεί, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Όλα τα υλικά και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών. Φέρουν πιστοποίηση των ενεργειακών χαρακτηριστικών τους, με άριστα αποτελέσματα για υδατοπερατότητα, αεροπερατότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση, ώστε να εξασφαλίσετε την ενεργειακή αναβάθμιση που επιθυμείτε. Άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία, λειτουργικότητα, αντοχή, υψηλή αισθητική, & κυρίως εξοικονόμηση ενέργειας. Τα συστήματα αλουμινίου της Εφαλουμίλ εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στους χώρους τους οποίους τοποθετούνται και προστατεύουν τον χώρο σας, αποκλείοντας εκτός τις καιρικές συνθήκες, θορύβους και νερό.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με σκοπό να σας δώσουμε την οικονομική μας προσφορά για την ανακαίνισή σας και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το πρόγραμμα “Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ“.

Με το πρόγραμμα επιδοτούνται σε ποσοστό έως και 70% εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών συνολικής δαπάνης εως 15.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ενδεικτικές εργασίες που επιδοτούνται είναι οι εξής:

  • Αντικατάσταση κουφωμάτων
  • Τοποθέτηση συστημάτων σκίασης (π.χ. πατζούρια, τέντες)
  • Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα
  • Εγκατάσταση ή αντικατάσταση συστήματος θέρμανσης (π.χ. λέβητας φυσικού αερίου, αντλία θερμότητας)
  • Προσθήκη θερμομόνωσης

Ποσοστό επιδότησης
Το ποσοστό της επιδότησης εξαρτάται από το εισόδημα του ιδιοκτήτη, ως εξής:

Ατομικό εισόδημα (€) Οικογενειακό εισόδημα (€) Ποσοστό επιδότησης
≤12.000 ≤20.000 70%
≤40.000 ≤60.000 30%
≤60.000 ≤80.000 15%

Το ποσό πέραν της επιδότησης μέχρι το ποσό των 15.000 € χορηγείται στον ιδιοκτήτη με 4/5/6ετές δάνειο, με επιδότηση επιτοκίου 100% έως 31/12/2015. Προβλέπεται δυνατότητα λήψης δανείου με ή χωρίς εγγυητή, χωρίς προσημείωση ακινήτου, με δυνατότητα άμεσης αποπληρωμής του δανείου χωρίς επιβάρυνση, καθώς και εξόφληση των προμηθευτών/αναδόχων μέσω της τράπεζας χωρίς την εμπλοκή του ιδιοκτήτη.

Με την έγκριση της αίτησης παρέχεται προκαταβολή 40% του προϋπολογισμού των εργασιών.
Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν μεμονωμένα διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καθώς και πολυκατοικίες έπειτα από απόφαση της γενικής συνέλευσης. Δεν υφίσταται περιορισμός όσον αφορά τον αριθμό ακινήτων που μπορούν να υπαχθούν στο πρόγραμμα ανά άτομο.

Προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για να μπορεί ένα ακίνητο να ενταχθεί στο πρόγραμμα είναι οι εξής:

  • Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται σε περιοχή με τιμή ζώνης χαμηλότερη ή ίση των 2.100 € / τ.μ.
  • Το ακίνητο πρέπει να διαθέτει οικοδομική άδεια ή άλλο νομιμοποιητικό στοιχείο
  • Το ακίνητο πρέπει στην υφιστάμενη κατάστασή του να είναι ενεργειακής κλάσης Δ ή χαμηλότερα, και με τις προτεινόμενες παρεμβάσεις να επιτυγχάνεται ενεργειακή αναβάθμιση κατά τουλάχιστον μία κατηγορία ή εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας μεγαλύτερη από το 30% της κατανάλωσης του κτηρίου αναφοράς
Σχετικές αναρτήσεις